Home / Projecten / Tuinkantoor in Bergschenhoek

Duurzaam tuinkantoor

Wij bouwen onze home office pods standaard met hoog afwerkingsniveau en aandacht voor de planeet. Zo is het hout afkomstig van verantwoord bosbeheer en voorkomt het pre-fab bouwen wekenlange autoritten naar de eindbestemming van de pod.

Voor deze klant in Bergschenhoek mochten we nog een stapje verder gaan en de pod van een groen sedum-dak voorzien. Een sedum-dak op je tuinkantoor absorbeert regenwater, verlaagt de omgevingstemperatuur en verhoogte de biodiversiteit. Tevens werkt het isolerend voor omgevingsgeluid, erg prettig als het hard regent.

Wij plaatsten deze pod op 8cm dikke gewapende betontegels. Een stevige fundering voor de pod, die zo’n 2000 kilo weegt. De hoogteverschillen in deze tuin laten de pod opgaan in de omgeving en de buitenspotjes zorgen voor de gewenste belichting van de gehele tuin. Een prachtig eindresultaat!

Sedumdak Opus Pod Tuinkantoor

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

"Gedegen advies van OPUS pod voor de aanschaf van mijn tuinkantoor. Maat is perfect om prettig in te werken" Marc, Bergschenhoek
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer

Opus pod bij jou in de buurt