Home / Projecten / Tuinkantoor in Bergschenhoek

Duurzaam tuinkantoor

Wij bouwen onze home office pods standaard met hoog afwerkingsniveau en aandacht voor de planeet. Zo is het hout afkomstig van verantwoord bosbeheer en voorkomt het pre-fab bouwen wekenlange autoritten naar de eindbestemming van de pod.

Voor deze klant in Bergschenhoek mochten we nog een stapje verder gaan en de pod van een groen sedum-dak voorzien. Een sedum-dak op je tuinkantoor absorbeert regenwater, verlaagt de omgevingstemperatuur en verhoogte de biodiversiteit. Tevens werkt het isolerend voor omgevingsgeluid, erg prettig als het hard regent.

Wij plaatsten deze pod op 8cm dikke gewapende betontegels. Een stevige fundering voor de pod, die zo’n 2000 kilo weegt. De hoogteverschillen in deze tuin laten de pod opgaan in de omgeving en de buitenspotjes zorgen voor de gewenste belichting van de gehele tuin. Een prachtig eindresultaat!

Sedumdak Opus Pod Tuinkantoor

Zo zie je maar weer een 3 x 5 meter OPUS – home office pod is zo gek nog niet. Het biedt een ruimtelijk gevoel en bevat alle elementen die nodig zijn voor een comfortabel gastenverblijf of tiny house. Niets is zo magisch als wakker worden met uitzicht op het bos, waar de vogeltjes fluiten en het zonnetje schijnt!

Ben je direct overtuigd van een tuinkamer en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

"Gedegen advies van OPUS pod voor de aanschaf van mijn tuinkantoor. Maat is perfect om prettig in te werken" Marc, Bergschenhoek
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt