Home / Projecten / Tuinkantoor op de Veluwe

Een grote wens voor vele is om te werken in een tuinkantoor op de Veluwe, laat staan wonen in deze groene omgeving! Voor mensen met een prachtige, ruime en groene tuin is er natuurlijk niets prettiger dan werken in deze omgeving. Weg van de huiselijke sfeer, direct in de productiviteitsmodus met al het groen om je heen.

Voor deze klant in de regio Apeldoorn mochten wij een grotere maat OPUS pod leveren. Naast prettig thuiswerken kun je in deze goed geïsoleerde tuinkamer ook heerlijk tot rust komen en de toevoeging van een slaapbank tovert de pod in een handomdraai om in een (tijdelijk) gastenverblijf.

Uniek tuinkantoor op de Veluwe

Elke tuin is uniek. Dat maakt thuiswerken in de tuin ook zo heerlijk, je werkt immers op je eigen plekje in je eigen omgeving. Dit maakt het transport van de pod ook altijd maatwerk. Deze plaatsing van het tuinkantoor op de Veluwe werd gedaan met een vrachtwagen met kraan, welke over rijplaten in het weiland naar de achterkant van de tuin reed.

tuinkantoor op de veluwe
Tuinkantoor met veranda

Ook geïnteresseerd in een tuinkantoor met toilet in Amsterdam met maatwerk en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest.

"Het design van de OPUS pod sprak me direct enorm aan. Na een brochureaanvraag volgde snelle, directe en heldere communicatie. Team van OPUS pod dacht echt met me mee!" Kees, Ugchelen
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt