Home / Projecten / Tuinkantoor op de Veluwe

Voor mensen met een prachtige, ruime en groene tuin is er natuurlijk niets prettiger dan werken in deze omgeving. Weg van de huiselijke sfeer, direct in de productiviteitsmodus met al het groen om je heen.

Voor deze klant in de regio Apeldoorn mochten wij een grotere maat OPUS pod leveren. Naast prettig thuiswerken kun je in deze goed geïsoleerde tuinkamer ook heerlijk tot rust komen en de toevoeging van een slaapbank tovert de pod in een handomdraai om in een (tijdelijk) gastenverblijf.

Elke tuin is uniek. Dat maakt thuiswerken in de tuin ook zo heerlijk, je werkt immers op je eigen plekje in je eigen omgeving. Dit maakt het transport van de pod ook altijd maatwerk. Deze plaatsing van het tuinkantoor op de Veluwe werd gedaan met een vrachtwagen met kraan, welke over rijplaten in het weiland naar de achterkant van de tuin reed.

Tuinkantoor met veranda

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

"Het design van de OPUS pod sprak me direct enorm aan. Na een brochureaanvraag volgde snelle, directe en heldere communicatie. Team van OPUS pod dacht echt met me mee!" Kees, Ughelen
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer