Home / Projecten / Tiny house aan de Veluwe

Wederom een prachtige locatie waar een OPUS pod is komen te staan. Een primeur omdat we voor het eerst volwaardige tiny house hebben geplaatst in een pas aangelegde tuin. Het voordeel van een tiny house is dat het middels het opklapbare bed doordeweeks als tuinkantoor en in het weekend als gastenverblijf fungeert. De OPUS pod was achter in de tuin geplaatst met uitzicht op de prachtige Veluwse natuur. Alles was goed voorbereid en de plaatsing kon direct van start gaan. 

Gastenverblijf in Ede

De insteek van deze OPUS Pod was om het te gebruiken als tiny house ofwel gastenverblijf. Dat betekent dat sanitaire voorzieningen essentieel zijn voor dit project. Deze ruime pod bevat ook een uitklapbed en een schuifdeur naar de badkamer.

De badkamer bevat een inbouwtoilet, (extra brede) douchecabine met regendouche systeem, een wastafel en elektrische ventilatie. Om lang genoeg warm te kunnen douchen zit er een 80 liter boiler in deze tiny house. De aparte sanitaire ruimte is afgewerkt met waterbestendige wand- en plafondplaten. De klant heeft gekozen voor een mooie groene tegel wat prachtig bij de natuurrijke omgeving van de Veluwe past. Ook de keuze voor het sedumdak past goed bij de Veluwe. Milieuvriendelijk, onderhoudsarm en ook nog eens duurzaam voor je dakbedekking.

Om de gasten tijdens alle seizoenen een comfortabel verblijf te bieden heeft de klant gekozen voor een Climate Control Systeem. Deze is netjes weggewerkt in de hoek van de pod. 

Eigen inbreng van de klant

Wij zijn erg tevreden met ons design maar zoals je op onderstaande foto kan zien, heeft deze pod geen voorportaal. Met deze keuze van de klant wordt de ruimte van het tiny house optimaal benut. De klant heeft ook gekozen voor een bedkast om op deze manier ruimte te besparen. Deze bedkast is door de klant zelf aangedragen. Voor ons een toffe manier om samen te werken met nieuwe partners! Op deze manier kan de tiny house ook fungeren als tuinkantoor, vergaderruimte of hobbyruimte. Ook is dit de eerste pod met een schuifdeur. Een ideale manier om ruimte te besparen, tevens ziet het er modern en industrieel uit.

Ook vanuit je eigen woning is het een waardevolle toevoeging aan je tuin

Ook geïnteresseerd in een tuinkantoor met toilet in Amsterdam met maatwerk en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt