Home / Projecten / Tuinkantoor in Weert

Tuinkantoor in bosrijke omgeving

We genieten er elke dag van om op de mooiste plekjes in Nederland te komen en met onze klanten samen tot een passende thuiswerkplek te komen, zo ook voor dit tuinkantoor in Weert. Naast het ontwerp is ook transport vaak maatwerk, zo ook voor dit project in de bosrijke omgeving van Weert.

Deze pod mochten we uitrusten met kast, airco en ergonomisch zit-sta bureau. Een totaal project op een prachtige en rustgevende plek. Dit is toch de grote wens van iedereen die thuis werkt of hybride werkt!

Dromerig tuinkantoor in Weert

Om een plaatsing zoals deze succesvol te laten verlopen laten wij onze transportpartner altijd even op locatie komen voor inspectie. Zij weten dan zeker welk materiaal nodig is om de pod veilig en heelhuids op zijn plek te krijgen. Hierdoor is de thuiswerkplek een dromerig tuinkantoor in Weert geworden. Maak je je zorgen om de plaatsing van de pod? Neem dan contact met ons op.

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

Ben je direct overtuigd en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

"Dank voor de perfecte plaatsing en goede zorgen. Mijn vrouw is niet meer weg te slaan uit haar tuinkantoor" Rene, Weert
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt