Home / Projecten / Zwart Tuinkantoor in Amersfoort

In 2023 hebben we een prachtig zwart tuinkantoor in Amersfoort geplaatst. De zwarte gevelbekleding geeft dit tuinkantoor een moderne uitstraling en biedt daarmee een inspirerende werkruimte voor een ambitieuze klant die onlangs zijn eigen onderneming is gestart. Met een stijlvol design en functionele indeling is dit tuinkantoor een perfecte thuiswerkplek geworden.

Een inspirerende werkplek voor een startende ondernemer

Het tuinkantoor in Amersfoort is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Het moderne ontwerp met zwarte houten panelen straalt elegantie en professionaliteit uit. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een prettige en productieve werkomgeving. De combinatie van zwart hout en glazen deuren geeft het kantoor een eigentijdse uitstraling die perfect past in de groene omgeving van de tuin.

Met meerdere opgroeiende kinderen is dit tuinkantoor de perfecte manier voor deze ondernemer om veel thuis te zijn, in zijn heerlijke tuin, zonder dat hij last heeft van de drukte van het gezinsleven. Een perfecte oplossing voor de startende ondernemer.

Opus Pod tuinkantoor in zwart
Opus Pod tuinkantoor in zwart

Zakelijke inrichting tuinkantoor

Het tuinkantoor is meer dan alleen een werkplek; het is een plek waar creativiteit en productiviteit samenkomen. De rustige en serene omgeving van de tuin biedt de perfecte setting voor focus en concentratie. De klant kan hier ongestoord werken, weg van de afleidingen binnenshuis. Voor deze klant hebben we ook meegedacht met de inrichting van het kantoor. De kleuren op de wand, in combinatie met de akoestische panelen geven het uinkantoor een zakelijke, doch huiselijke, uitstraling. Met credo ‘get sh(it) done’ inspireert onze ondernemer om elke dag het maximale uit zijn carriere te halen.

Duurzaam en hoogwaardig materiaal

Bij Opus Pod maken we gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen. Het hout voorzien van een zwarte coating is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer weerbestendig en duurzaam. Dit zorgt ervoor dat het tuinkantoor jarenlang meegaat zonder concessies te doen aan de kwaliteit en estethiek. De hoogwaardige afwerking en het gebruik van milieuvriendelijke materialen onderstrepen onze commitment aan duurzaamheid.

Ontwerp jouw eigen tuinkantoor

Ben je ook op zoek naar een eigen tuinkantoor voor jouw onderneming of baan? Bij Opus Pod helpen we je graag met het realiseren van de ideale thuiswerkplek. Of je nu een plek nodig hebt om te werken, te ontspannen of te creĆ«ren, wij bieden maatwerkoplossingen die aan al je wensen voldoen. Neem een kijkje op onze projectpagina’s voor meer inspiratie en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Zelf aan de slag met het ontwerpen van je extra buitenruimte? Gebruik dan onze 3D configurator

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt