Home / Projecten / Bed and Breakfast in Arnhem

Wat een droom project was dit, een Bed and Breakfast in Arnhem! Misschien wel de grootste pod die we mochten en konden plaatsen. Het bouwen was niet direct de uitdaging, vooral de plaatsing. Het was een redelijk zware pod die een vrij lange afstand moest overbruggen voor de plaatsing. Lees en kijk gauw verder om te ontdekken hoe prachtig deze Bed and Breakfast in Arnhem is geworden.

Casco Bed and Breakfast in Arnhem

Er zijn wat handige klanten langs geweest bij ons, met het idee een Bed and Breakfast in Arnhem speciaal voor alle recreatieve en sportieve fietsers. De locatie van dit gastenverblijf is nabij het Nationale Park de Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom. In deze omgeving liggen talloze fietsroutes voor zowel mountainbikers en wielrenners. Het idee voor een Bed and Breakfast in Arnhem was daarom zeer voor de hand liggend voor deze klanten. Een aantal belangrijke elementen voor deze klant waren de natuurlijke look, het maatwerk en transparantie.

De wens voor de natuurlijke look was snel vervuld door het thermisch gemodificeerd grenen hout. Maar ook de andere materialen die gebruikt worden zijn duurzaam en/of natuurlijk. Het maatwerk is in de vorm van een casco ruimte geworden. De voorbereidingen voor de badkamer zijn getroffen maar het afmaken en het inkleden van de badkamer gaat de klant zelf doen. Dit geld ook voor de keuken, de aansluitingen en afvoeren zijn gelegd maar de plaatsing doen ze zelf. Zelfs de wanden gaat de klant zelfs whitewashen. Maatwerk is voor ons ook de grote raampartij. Er is een openslaande deur en daarnaast zijn meerdere grote ramen geplaatst. Zo kunnen bezoekers heerlijk wegdromen in de natuur. En de transparantie is gewoon onderdeel van ons bedrijf. We laten je precies weten welke materialen we gebruiken en je mag altijd even komen kijken in onze productiehal. Ook sturen we gedurende de bouw af en toe foto’s naar je toe zodat de klant kan zien hoe het er voor staat.

Casco tuinkantoor in Arnhem
Casco tuinkantoor in Arnhem

Comfortabel overnachten in Arnhem

Deze Bed & Breakfast zal van alle benodigdheden worden voorzien. Te beginnen met een goede basis. Die is ondertussen geplaatst. Het afwerken van het verblijf wordt gedurende komende weken gedaan. De basis van deze Bed and Breakfast in Arnhem houdt in:

  • Climate Control System: om tijdens de warme dagen te kunnen afkoelen en gedurende de koudere dagen warme voetjes te hebben.
  • Binnen- & buiten verlichting: dit zit standaard in de pods. Een aantal binnen spots en ook twee buiten lampjes die werken op een timer. Zo springt de verlichting automatisch aan wanneer het donker wordt.
  • Badkamer ruimte: bijna in het midden van de pod is een badkamer ruimte voorbereid. Zo zitten er de juiste wanden tegen aan, is er een water toevoer en afvoer plek ontwikkeld en kan de badkamer zo worden gemaakt.
  • Voldoende stopcontacten: stiekem zijn er altijd meer stopcontacten nodig dan vooraf bedacht. In deze Bed and Breakfast in Arnhem zitten in ieder geval voldoende stopcontacten.

De klant heeft gaat er een prachtig plekje van maken voor alle bezoekers. Er is een compleet terrasje met afscheiding gemaakt voor de bezoekers. Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat en zullen dit zo snel mogelijk met jullie delen.

Geisoleerd tuinkantoor met verlichting
Geisoleerd tuinkantoor met airco
Geisoleerd tuinkantoor met elektriciteit

Een prachtig Bed & Breakfast in de tuin

Het resultaat mag er wezen! In slechts 2 maanden tijd heeft onze klant het tiny house volledig omgebouwd tot een prachtig bed & breakfast, speciaal gericht op fietsers in de Veluwe. Een kleurrijke keuken en badkamer maken dit gastenverblijf in de tuin helemaal af en laten tevens zien wat er allemaal mogelijk is met een OPUS pod.

Heb je ook interesse in een eigen Bed & Breakfast? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook alvast onze vrijblijvende brochure aanvragen. Voor nu kun je onze projecten bekijken, je eigen pod samenstellen in onze 3D configurator of een kijkje nemen op onze social media kanalen, InstagramFacebookPinterestLinkedIn en TikTok. Wil je een tuinkantoor zakelijk afnemen? Bekijk hier de mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt