Home / Projecten / Tuinkantoor in Culemborg

Thuiswerken is geen straf in dit tuinkantoor in Culemborg. Deze klant werkt dagelijks vanuit huis in haar eigen pod in de tuin. In de groene, weelderige tuin met veel planten om haar heen, is het voor deze klant belangrijk dat er veel ramen zijn die niet alleen veel lichtinval bieden maar waardoor het voelt alsof ze buiten zit te werken. Daarnaast heeft ze nog andere wensen en behoeften doorgegeven aan onze projectleiders, waar wij op in hebben kunnen spelen zodat haar pod helemaal aansluit bij haar wensen. Een tuinkantoor om jaloers van te worden.

Tuinkantoor met veel natuurlijke verlichting

Dit tuinkantoor in Culemborg is voorzien van een enkele schuifpui, welke speciaal voor deze pod op maat is gemaakt. Daarnaast heeft onze opdrachtgever aangegeven dat zij graag een extra breed raam wenst in de linker zijwand van de pod. Het is een verticaal raam geworden van 1 meter breed. De schuifpui in combinatie met het verticale raam geven samen het effect dat het raam en de schuifpui in elkaar doorlopen en dat het een groot hoekraam is, met prachtig uitzicht op de tuin. Vervolgens is er ook een dakraam geplaatst om de hele dag door in daglicht te werken. Dit prefab tuinkantoor is in 3 weken tijd in onze productiehal opgebouwd en vervolgens in slechts 3 uur tijd geinstalleerd in de tuin van onze klant.

Niet alleen daglicht is belangrijk voor deze klant, ook gezellige verlichting is geen overbodige luxe. Naast de standaard spots in het plafond heeft dit tuinkantoor in Culemborg een aansluiting en schakelaar voor een hanglamp.

Wensen en behoeften van de klant

Onze klant van dit tuinkantoor in Culemborg is dagelijks actief in haar pod. Ze werkt hier met veel plezier en heeft bij het samenstellen van haar pod dan ook al haar wensen en behoeften aan ons doorgegeven. Te beginnen bij een Climate Control Systeem om het hele jaar door in een comfortabel klimaat te werken en het niet te warm of te koud te hebben. Een laptop, een oplader, een extra bureaulamp… Noem het maar op, al het apparatuur in haar tuinkantoor in Culemborg heeft stroom nodig, vandaar de keuze voor extra dubbele stopcontacten.

Om in de toekomst eventueel een sedumdak te kunnen leggen hebben onze werkmannen het dak verstevigd. Hiervoor leggen ze de dakbalken net iets dichter bij elkaar waardoor er meer balken nodig zijn. Tot slot is het voorportaal ingekort waardoor de schuifpui en het zijraam nog beter in elkaar overlopen, ook krijg je zo meer binnenruimte. De ideale oplossing dus om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Ze heeft een flinke kast geplaatst zodat ze al haar kantoorbenodigdheden netjes kan opbergen en in een opgeruimde ruimte kan werken.

Tuinkantoor in groene tuin
Tuinkantoor in groene tuin

Ben je ook op zoek naar een tuinkantoor of tuinkamer op maat? Vraag dan direct een offerte aan! Of gebruik onze 3D Configurator. Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op InstagramFacebookLinkedInTikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt