Home / Projecten / Tuinkantoor in Reeuwijk

Als creatieve ondernemer heb je een prettige ruimte nodig om je werk uit te kunnen voeren. Vandaar het tuinkantoor in Reeuwijk voor deze klant. Een tuinkantoor dat exact tussen beide schuttingen is geplaatst, zie het als optimaal gebruik maken van de ruimte. Dit tuinkantoor is voorzien van een ruimte werkruimte waar ook voldoende opbergruimte kan worden gemaakt in de vorm van kastruimte, er is een geïntegreerde berging gebouwd en een monoblock Climate Control Systeem.

De klant heeft als toevoeging akoestische panelen geselecteerd. Deze wandbekleding plaatsen wij alvorens in onze productiehal in de pod. Zo komt het tuinkantoor in Reeuwijk kant en klaar aan, een kwestie van plaatsten, inpluggen en werken maar!

Verstandig omgaan met de ruimte

De tuin van deze klant is exact 6 meter breed, een reden voor een maatwerk tuinkantoor omdat een pod van deze breedte niet gaat passen. Daarom was de oplossing van onze adviseurs om een Beta 5,75 meter breed te maken en een diepte van 3,4 meter. Zo creëer je een riante werkruimte inclusief een ruime berging waar zelfs de barbecue in kan worden gestald. Maatwerk pods worden ook prefab gebouwd in onze productiehal in Nistelrode. Ook het monoblock Climate Control Systeem is een ideale oplossing wanneer er niet genoeg buitenruimte is voor ons standaard Airco systeem. Door de twee compleet gescheiden luchtstromen wordt lucht van buiten aangezogen en naar buiten afgevoerd. Zo zit je er in de winter alsnog warm bij en tijdens de warmere dagen van het jaar is het lekker koel.

In de geïntegreerde berging staan onder andere stevige stellingkasten, hier staan de nodige spullen in die voorheen in de berging stonden. Op de plaats van de oude berging staat nu namelijk dit tuinkantoor in Reeuwijk. Dus de spullen moesten een nieuw plekje krijgen. Ook klusmateriaal staat netjes opgeborgen in de berging van het tuinkantoor in Reeuwijk.

Zonnepanelen plaatsen

Deze OPUS pod in Reeuwijk is een tuinkantoor met zonnepanelen. Echter heeft deze klant niet de zonnepanelen die vanuit OPUS – home office pods worden aangeboden, maar is dit prefab tuinkantoor gebouwd met een voorbereiding voor zijn eigen zonnepanelen. Het gaat hierbij om het plaatsen van een extra stevig dak waarbij een montage rails onder het EPDM is bevestigd. Ook is er in de wand een doorvoer gemaakt voor de installatie. Zo zie je maar: wij vinden het belangrijk dat je jouw wensen, behoeften en gedachten met ons te bespreekt. Wij zijn oplossingsgericht en zoeken samen met jou naar de ideale uitkomst, in welke situatie dan ook.

Vraag onze brochure aan of vul de 3D configurator in om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bekijk onze social kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op InstagramFacebookLinkedInTikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt