Home / Projecten / Zwart tuinkantoor in Zierikzee

De provincie Zeeland is een zwart tuinkantoor in Zierikzee rijker! We hebben een heel bijzonder exemplaar mogen plaatsen in de Zeeuwse stad. Niet alleen prachtig om te zien, maar ook zeer functioneel. Ondanks dat deze pod-eigenaar midden in de stad woont met een wellicht wat kleinere stadstuin, heeft hij wel gekozen voor een tuinkantoor. Als ondernemer werkt hij graag vanuit huis en met een OPUS pod heeft hij de perfecte oplossing gevonden. 

Zwart Tuinkantoor Zierikzee
Zwart Tuinkantoor Zierikzee

Zwart tuinkantoor in Zierikzee met een naturel voorportaal

Zoals je kan zien is dit niet een doorsnee pod van buiten. Hij is namelijk zwart geverfd en de nis heeft de naturel houtlook gekregen. Tijdens de bouw van het tuinkantoor kunnen wij, tegen een bijbetaling, de pod schilderen in een kleur naar wens. De pod wordt geschilderd door een partner die ook de binnenkant van de pod perfect afgewerkt (eventueel ook in een kleur). Deze klant heeft gekozen voor diep zwarte kleur, dit geeft een zeer luxe uitstraling aan de pod. Zeker omdat de binnenkant van het voorportaal de natuurlijke houtlook heeft. Kortom, een thuiswerkplek op maat helemaal naar de wens van de klant.

Ben je ook geïnteresseerd in een pod in een kleur naar wens? Vul de 3D configurator in en geef bij de opmerkingen aan in welke kleur jij jouw tuinkantoor het liefste ziet. Dan maken wij vrijblijvend een offerte voor je op. Ook kun je contact met ons opnemen door te mailen of te bellen

Thuiswerken in Zierikzee

Deze ondernemer heeft een pod afgenomen om comfortabel thuis te werken. Het hele jaar rond kan hij thuiswerken in zijn zwart tuinkantoor in Zierikzee. Wij raden ondernemers vaak aan om eens te kijken naar onze zakelijke pagina

Er is gekozen voor een dubbele schuifpui en 2 hoge verticale met draai- en kiepfunctie aan de zijkant. Dit zwarte tuinkantoor in Zierikzee is een Beta model met de afmetingen 4 x 3m. En door de dubbele schuifpui voelt hij nog groter aan. Hier kan gemakkelijk een groot bureau en opbergruimte komen te staan. Tot slot heeft de klant een voorbereiding op zonnepanelen laten maken. Voor meer informatie over zonnepanelen wijzen we je graag door naar de pagina over zonnepanelen zonder btw.

Zwart tuinkantoor in Zierikzee
Tuinkantoor in Zierikzee
Tuinkantoor in Zierikzee

Thuiswerken is geen probleem meer met een OPUS pod. Het tuinkantoor wordt kant en klaar geleverd en geplaatst binnen 1 dag. Met voldoende stroompunten en een internetaansluiting kun je diezelfde dag nog werken in het zwarte tuinkantoor in Zierikzee. 

Ben je ook op zoek naar een tuinkantoor of tuinkamer op maat? Vraag dan direct een offerte aan! Of gebruik onze 3D Configurator. Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op InstagramFacebookLinkedInTikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt