Home / Projecten / Tuinkantoor met berging in Lekkerkerk

Met 2 jonge opgroeiende kinderen, beide een baan waarbij er structureel thuisgewerkt wordt en een huis in de Randstad kan het al snel gebeuren dat je wat ruimte te kort komt. Wanneer je binnen je huidige huis nog heerlijk woont ga je op zoek naar oplossingen om extra ruimte toe te voegen, om zodoende al je woon (en werk)behoeftes te vervullen. Met deze klanten hebben wij zeer prettig samengewerkt om deze wensen en behoeftes te vervullen binnen 1 prefab tuinkantoor. We delen graag meer over dit project.

Tuinkantoor Lekkerkerk
Tuinkantoor Lekkerkerk

Tuinkantoor met kitchenette en berging

Zoals zo vaak kwam ook dit tuinkantoor ter vervanging van een bestaande berging, waardoor het tuinkantoor naast een prettige thuiswerkplek ook voldoende bergingruimte moest bieden. Dit tuinkantoor is uitgerust met geïntegreerde berging, openslaande tuindeuren, een keukenblokje, climate control én zonnepanelen. Om maximaal rendement van de zonnepanelen te behalen is er voor gekozen om het dak van voor naar achter te laten aflopen, dit is een optie die we bieden doordat we elke pod op maat – en in onze eigen productiehal in Nistelrode – bouwen. Eens komen kijken hoe we dat doen? Boek dan hier een bezichtiging.

Een solide tuinplan als basis

We zien het keer op keer: wanneer je het plaatsen van een pod combineert met een solide tuinplan, waarin je een plek vrij maakt voor een OPUS – home office pod, komen we tot het mooiste resultaat. Ook in dit geval was het plaatsen van het tuinkantoor onderdeel van een volledige renovatie van de tuin, waarin ook nog een overkapping geplaatst werd door een lokale hovenier. Om alles zo strak en goed mogelijk af te stemmen nemen wij het contact met jouw hovenier, tuinarchitect of aannemer over zodat alle voorbereidingen voor de pod goed gaan. Wanneer je de pod voorziet met een sanitaire voorziening is een goede afstemming natuurlijk erg van belang. Ook in dit project hebben wij fijn samen gewerkt met de vaste hovenier van onze klant, om een zo perfect mogelijk eindresultaat te garanderen.

Ook op zoek naar prachtig tuinkantoor zoals deze in Lekkerkerk? Vraag onze brochure aan of vul de 3D configurator in om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bekijk onze social kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op InstagramFacebookLinkedInTikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

"Vanaf het eerste moment was er ontzettend fijn contact met de medewerkers van OPUS. Dit was vanaf de offerteaanvraag tot aan de nazorg. Bob was voornamelijk onze contactpersoon en het was altijd ontzettend fijn en snel schakelen met hem. Maar dit geldt ook voor zijn collega's. Voor de voorbereidende werkzaamheden kon onze hovenier rechtreeks schakelen waardoor we ons erg ontzorgd voelden. Er waren wat nazorgpuntjes, maar deze werden al vlot opgelost. Super service dus! We genieten nu volop van onze mooie kantoorruimte!" Lucienne, Lekkerkerk
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt