Home / Projecten / Tuinkantoor in Zwolle

Midden in de coronapandemie is OPUS – home office pods gestart met de verkoop van thuiswerkplekken en tuinkantoren. Het is begonnen met wat kleinere modellen zoals dit tuinkantoor in Zwolle. Later zijn de pods steeds groter geworden en omgevormd tot tuinkantoor met toilet, praktijkruimte aan huis of zelfs extra leefruimte in de vorm van een tuinkamer. Dit model uit Zwolle is compact van buiten en ruim van binnen. Het betreft een Alpha 2,5 x 3,5. Met dit model kies je voor een tuinkantoor dat voorzien is van alle gemakken. 

Klein maar fijn tuinkantoor in Zwolle

Het tuinkantoor in Zwolle heeft een bescheiden formaat maar daardoor niet minder mooi. Het heeft alles wat nodig is voor een fijne werkplek. Dit tuinkantoor levert wel het bewijs dat er haast in iedere tuin een Opus pod past. Met 5m2 binnenruimte is er voldoende plek om comfortabel te kunnen werken. Een ruim bureau en eventueel kastruimte kan de klant in de pod plaatsen. Iedere pod is net weer anders en iedere klant heeft net weer andere behoeftes. Het bijzondere aan deze pod was dat hij vrij kaal is aangevraagd. Zo had de klant geen airco of verwarming nodig maar enkel een aansluiting voor een airco unit. Deze ging hij namelijk zelf plaatsen. Uiteraard is de pod wel netjes afgewerkt met een kwalitatieve PVC vloer en wand- en plafond afwerking.

Er wordt ook wel eens een casco tuinkantoor aangevraagd. Dit zien wij vaak als een maatwerk project omdat het net weer anders is dan onze standaard uitvoeringen. Daar hangen uiteraard net weer andere prijskaartjes aan, voorbeelden zijn te zien op de pagina over de prijs van een tuinkantoor.

Tuinkantoor in Zwolle
Tuinkantoor in Zwolle
Tuinkantoor in Zwolle
Tuinkantoor in Zwolle

Plaatsing Alpha

De plaatsing van dit Alpha model verliep soepeltjes. Voor het huis was voldoende ruimte om de kraan te plaatsen en er waren geen tot weinig obstakels. De pod moest alleen over het huis heen en in de tuin stonden verder geen bomen in de weg. Een gemakkelijke klus voor onze trouwe transportpartner.

Voor dit soort situaties hoeft er vaak geen vergunning worden aangevraagd. Dat geld overigens ook voor de pod zelf. De pods worden zo gebouwd, dat ze voldoen aan het bouwbesluit waarin bepaalde eisen in staan betreft veiligheid, gezondheid, milieu en isolatie. Wel raden wij altijd aan om bij je gemeente te checken of je een vergunning nodig hebt. Heb je deze niet nodig? Dan gaan wij gauw aan de slag om het tuinkantoor prefab te bouwen. Zodat hij snel in je tuin komt te staan.

Ben je ook geïnteresseerd in een tuinkantoor? Probeer de 3D configurator eens of vraag onze brochure aan. Wij staan paraat voor al je vragen en denken graag mee in oplossingen. Neem vooral vrijblijvend contact met ons op.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt