Home / Blog / Een tiny home office, maar ruim genoeg om fijn in te werken

Het klinkt misschien wat klein, maar in realiteit valt het reuze mee. Een tiny home office is een waardevolle aanvulling van leefruimte. Dit is de ideale manier van het scheiden van werk en privé

Geconcentreerd thuiswerken valt niet altijd mee met bijvoorbeeld de afleidingen van het gezinsleven om je heen, denk dan eens na over een tiny home office. Hoe lastig is het als je tijdens een belangrijk telefoongesprek een huilende baby in huis hebt of een blaffende hond? Wat doe je als je peuter je nodig heeft en jij werkt je tien slagen in de rondte om je deadlines te halen? Het is niet meer dan logisch dat deze dingen veel stress opleveren en je productiviteit aanzienlijk verminderen.

De ultieme oplossing hiervoor is een home office in je tuin zodat jij werk en privé beter kunt scheiden en waar je in alle rust met focus kunt werken. Zo krijg jij meer gedaan gedurende jouw werkdag en trek je na werktijd de deur achter je dicht om uit te schakelen.

Tiny home office zonder vergunning te plaatsen

Ben je helemaal klaar met thuiswerken in je eigen woning? Mis je het gevoel van naar je werk gaan? Kun je na werktijd niet meer ontspannen omdat je in dezelfde omgeving verblijft als waar je overdag vergadert, zoomt, belt en brainstormt? Dan ben je toe aan een oplossing om al deze belemmeringen voorgoed achter je te laten. Wat dacht je van een tiny home office in je eigen achtertuin? Lijkt je dit een ideaal alternatief? Lees dan snel verder! Het grote voordeel is dat je voor een tiny home office van OPUS pod in de meeste gevallen geen bouwvergunning aan hoeft te vragen. Lees hier meer over een tuinkantoor vergunningsvrij bouwen.

Voordelen van een tiny house home office

Twijfel je nog over de aanschaf van een tiny home office? Vraag je jezelf af of dat nu echt wel werkt thuiswerken in een tiny home office? Hoe krijg je het daar een beetje warm? Is het de bedoeling dat je een elektrisch kacheltje meeneemt? Het tegendeel is waar. Overal is over nagedacht. Kies jij voor dit perfecte kantoor, dan kom je helemaal in een gespreid bedje. We hebben de voordelen van een home office voor je op een rijtje gezet:

  • Binnen 1 werkdag in je eigen tuin geplaatst (na productie)
  • Meestal geen vergunning nodig om te plaatsen
  • Voldoende ruimte voor een ergonomische stoel en zit-sta bureau
  • Geeft extra uitstraling aan je tuin
  • Je stapt direct naar buiten voor een frisse neus
  • Werken in een groene omgeving verbetert de productiviteit
  • Ook mogelijk in kleinere tuinen
  • Van duurzame kwaliteit
  • Voorzien van verwarming en ventilatie-systeem

Bekijk hier meer voordelen van een tiny home office. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We ontvangen je graag in onze productiehal te Nistelrode (aan de A50, nabij Oss). Maak hier een afspraak.

Compact home office zowel zomers als ’s winters te gebruiken

Uiteraard zijn er naast de vele voordelen van thuiswerken ook diverse nadelen op te noemen. Denk aan afleidingen waar je mee te maken hebt in huis. Of wellicht heb jij op zolder je thuiswerkplek ingericht. Het risico daar is echter dat je af en toe misschien de wasmachine hoort. Niet iedereen kan zich van zulke geluiden afsluiten. Er zijn daarnaast ook genoeg thuiswerkers die in de huiskamer moeten werken. Een tiny home office buiten is één van de oplossingen om thuis gefocust te kunnen werken.

Heerlijk, klein maar fijn. Werk je in de winter in je tuinkantoor? Dan kun je dankbaar gebruik maken van de aanwezige verwarming. Geniet je in het voorjaar graag van de vogels en is de temperatuur aangenaam? Dan zet je de deur van je office op een kier. Is het in de zomer te warm? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om de airconditioning aan te zetten. Deze kan namelijk optioneel bijgeleverd worden. De tuinkantoren van OPUS zijn dus goed geïsoleerd. Lees hier meer daarover.

tiny home office

Tiny home offices zijn klein maar fijn

Nee, zo groot als een echt kantoor is een tiny office uiteraard niet. Alhoewel, hoeveel ruimte heb jij op kantoor tot je beschikking? Dan gaat het toch ook alleen om je eigen werkplek met een goed bureau? Dan heb je met onze home office gegarandeerd nog meer ruimte. home office pods van OPUS pod zijn standaard 8m2 groot, maar maatwerk komt veel voor. Het grote voordeel van deze beperkte afmetingen is dat het niet noodzakelijk is om over een grote tuin te beschikken. Een ander voordeel van dit model is dat je, naast een ruimte om te werken, ook nog extra bergruimte erbij krijgt.

Genoeg ruimte voor een ergonomisch zit-sta bureau

Ook in je home office denk je aan de arbeidsvoorwaarden. Er is voldoende ruimte voor een ergonomische bureaustoel en een zit-sta bureau. Werk je in de juiste lichaamshouding, dan is de kans op lichamelijke klachten veel kleiner. Ook ben je op die manier beter gefocust.

Ook interesse in het plaatsen van een tiny home office in de tuin en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een brochure of offerte aan of neem contact met ons op!

Meer informatie over de pods?
Ontvang prijsindicatie
Bekijk de pods in het echt