Home / Blog / Eerste OPUS pods klaar voor levering en bezichtiging

2021 kon niet beter beginnen: de aanvragen voor OPUS – home office pods stromen binnen. Onze vakmensen konden dan ook niet wachten om het eindresultaat van de OPUS pod te laten zien. Immers: op tekeningen is het lastig onze keuze voor enkel de allerhoogste kwaliteit in materialen en afwerking goed over te brengen. Door middel…

2021 kon niet beter beginnen: de aanvragen voor OPUS – home office pods stromen binnen. Onze vakmensen konden dan ook niet wachten om het eindresultaat van de OPUS pod te laten zien. Immers: op tekeningen is het lastig onze keuze voor enkel de allerhoogste kwaliteit in materialen en afwerking goed over te brengen. Door middel van een aantal blogs geven we je een kijkje in het productieproces van jouw prefab tuinkantoor. Dit is deel 2.

Een tuinkantoor met dezelfde kwaliteit als woningbouw

Zoals vermeld worden de OPUS pods volledig ‘prefab’ gebouwd in onze productiehal, vandaar dat we dit ook wel een prefab tuinkantoor noemen. Wij werken uitsluitend met vakmensen en hebben de gehele productie in eigen beheer. Ondanks dat we het hier over een kantoor in de tuin hebben zijn wij van mening dat de kwaliteit identiek moet zijn aan een aanbouw van je woning. Bij de keuze voor het funderingsframe, de isolatie en de kozijnen hebben wij dan ook voor materiaal gekozen dat ook in reguliere woningbouw gebruikt wordt. Enkel de beste kwaliteit zodat je hier écht fijn en met focus in kunt werken. 

Een tuinkantoor met luxe afwerking

Het oog wil ook wat. Waar we de lat voor de bouw van het tuinkantoor hoog hebben gelegd, is dat ook voor de afwerking van de OPUS pod het geval. Zo hebben wij gekozen voor:

  • 4 dimbare spotjes in de pod en 2 spots in het portaaltje aan de voorkant. Deze 2 spots aan de buitenzijde springen automatisch aan zodra de schemering invalt.
  • Net afgewerkte wanden met vliesbehang. Vliesbehang is een uitstekend alternatief voor stucwerk en kan tevens direct geschilderd worden.
  • In het portaaltje van het tuinkantoor leggen we een donkerbruine vlonder die goed aansluit bij de donker afgelakte kozijnen.
  • We werken de vloer van de pod af met PVC of Laminaat (naar keuze) met een hout look en wit gegronde pliten.
  • Het plafond wordt afgewerkt met vuren visbekdelen en uiteraard werken we het plafond ook hier af met bijpassende plinten.

Bekijk hier het ontwerp van de OPUS pods. Naast het Alpha- en Beta model tuinkantoor, kun je ook bij ons terecht voor een tuinkantoor op maat.

OPUS pods nu klaar voor levering en bezichtiging

De eerste OPUS pods zijn klaar voor levering. Wij zijn trots te vermelden dat de eerste 3 pods al in maart geleverd worden. Ook staat er een showroom model klaar om te komen bezichtigen. We nodigen je daarom graag uit om een kijkje te komen nemen bij ons in de productiehal. De voordelen van een bezichtiging:

  • Je krijgt een goed beeld van hoe jouw nieuwe werkplek er uit zal zien
  • Je ziet, proeft en voelt de kundigheid van onze vakmensen
  • Je kunt al je vragen stellen die je nog hebt
  • Je kunt jouw specifieke wensen met ons bespreken

Uiteraard staat er koffie met iets lekkers klaar en nemen we alle corona regels in acht. We ontvangen je graag in onze productiehal te Nistelrode (aan de A50, nabij Oss). Maak een afspraak via deze link

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinkantoor prefab in jouw tuin? Neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummer. Vraag een brochure aan of bekijk de 3D configuratie voor een overzicht van de specificaties en opties van jouw OPUS pod.

Meer informatie over de pods?
Ontvang prijsindicatie
Bekijk de pods in het echt