Home / Blog / Een fijne werkplek in de tuin met een OPUS pod

Wij van OPUS home office pods zijn er heilig van overtuigd dat efficiënt thuiswerken begint met het creëren van een fijne werkplek. Laat staan een fijne werkplek in de tuin met een OPUS pod

Je hoort steeds vaker dat mensen thuiswerken in de tuin. Nu ben jij natuurlijk ook nieuwsgierig geworden hoe dit precies werkt. Je bent op zoek gegaan naar meer informatie en nu hier beland. We helpen je graag verder nu je ook geïnteresseerd bent geworden in een werkplek in de tuin. Dat doen we met advies, en natuurlijk met de keuze uit zowel standaard tuin werkplekken als een werkplek in de tuin op maat. We bieden namelijk vaste modellen tuinkantoren (OPUS pod Alpha en – Beta) aan, maar ook maatwerk. Tip: download vrijblijvend onze brochure voor meer informatie.

Voordelen werkplek tuin

Waarom je een tuinoffice in je tuin zou willen hebben? Daarvoor zijn een aantal goede redenen. Als je dan toch meer thuis gaat werken, kun je ook beter zorgen voor een goede scheiding tussen werk en privé. Als je in je tuinkantoor zit, dan ben je aan het werk, en jouw huisgenoten weten dat. Zodra je de deur van je tiny office achter je dicht trekt aan het einde van de werkdag, dan gaat de knop om naar privé. Daarnaast is een thuiswerkplek in de tuin een fantastische oplossing als je in huis weinig ruimte over hebt om een fijn kantoor te creëren.

Neem geen genoegen met de eettafel, keukenbar of dat piepkleine hoekje op zolder. Je productiviteit schiet omhoog als je je eigen kantoor in je tuin hebt. En ga je vaker thuiswerken in je tuinoffice in plaats van op kantoor? Bijvoorbeeld 3 dagen thuis en 2 op kantoor? Reken dan eens uit hoeveel reistijd je wekelijks bespaart! Dag files, hallo efficiënt bestede tijd.

Thuiswerken in een OPUS pod

De OPUS pod is een prachtig voorbeeld van een fijne werkplek in de tuin. Een werkplek in de tuin die alleen maar voordelen heeft. Ja natuurlijk, je raakt een stukje tuin kwijt, maar je kan er op vertrouwen dat je binnenkort niet meer anders wil dan in je eigen OPUS pod werken. Heerlijk de grote tuindeuren van je tuinkantoor, gastenverblijf in de tuin of praktijkruimte aan huis open in de zomer met fluitende vogeltjes op de achtergrond. Vergeet natuurlijk niet al dat groen om je heen. Heerlijk gefocust werken. Jouw werkgever zal ook blij zijn, want die heeft er een medewerker bij die productief is.

De mogelijkheden van een werkplek in de tuin zijn fantastisch. We plaatsen de pods binnen één werkdag in je tuin. Dit kan omdat we onze tuinkantoren prefab bouwen. Even hier en daar wat inpluggen en je kan aan de gang. Want we zien elke OPUS pod als een turn-key project. Je opent de deur en je kan gaan thuiswerken. Let je een beetje op dat je niet teveel uren maakt heerlijk daar achter in de tuin?

Jouw zakelijk tuin werkplek

We noemden eerder jouw werkgever en leidinggevende al. Kijk, voordat je besluit om de OPUS pod of een andere tuin office te bestellen, ook eerst eens naar de zakelijke mogelijkheden. Die maken het aanschaffen van een werkplek tuinhuis namelijk nog eens extra aantrekkelijk. Je vindt de zakelijke voordelen voor zowel de werknemer als werkgever hier. Ook vind je op onze zakelijke pagina meer informatie over de lease mogelijkheden. OPUS pod is het perfecte tuinkantoor voor werkgever en werknemer. Je least al een OPUS pod vanaf €375 excl. BTW per maand.

Kies jij voor een standaard tuinkantoor of een tuinkantoor op maat?

Nu moet je wel nog jouw aanstaande werkplek in je tuin uitkiezen. Wordt het één van onze prachtige standaard tuinoffice modellen (Alpha of Beta)? Of wil je een aantal speciale wensen terugzien in jouw zeer persoonlijke werkplek in tuin? In dat laatste geval past een tuinkantoor op maat meer bij jou. Hier vind je meer informatie over onze tuinkantoren op maat.

Download eens vrijblijvend onze brochure om te ontdekken wat bij jou past. Bij vragen, neem gerust eens contact met ons op om bijvoorbeeld de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook altijd een bezichtiging inplannen om bij ons in de productiehal een OPUS pod te komen bekijken.

Meer informatie over de pods?
Ontvang prijsindicatie
Bekijk de pods in het echt