Home / Blog / Een praktijkruimte aan huis: pedicuresalon van Stefanie

Een praktijkruimte aan huis, welke ondernemer wil dit nou niet? Stefanie de Vries, heeft een pedicure salon in Zwaag, en raadt deze mogelijkheid aan alle ondernemers aan. Nooit meer file, privé en werk beter kunnen combineren en een hele comfortabele werkruimte!

Een alleenstaande moeder van drie puberende kinderen en een eigen onderneming aan huis, kortom een praktijkruimte aan huis is geen overbodige luxe. Al ruim 5 jaar is Stefanie de Vries pedicure in Zwaag en omgeving. Ze heeft op verschillende plekken gehuurd, totdat de huurprijzen uit de pan rezen. Onlangs zijn we bij haar thuis langs geweest, daar is immers haar praktijkruimte voor haar eigen pedicure & nagelsalon. Stefanie geeft aan dat ze super blij is met haar keuze en voelt zich zo trots als een pauw dat ze dit heeft weten te bereiken.

Niet meer willen huren

‘Sinds december werk ik vanuit mijn eigen praktijkruimte in de achtertuin, heerlijk kan ik je vertellen!’, zegt Stefanie. Midden augustus 2022 was Stefanie er klaar mee om vanuit een kleine, donkere huur ruimte zonder daglicht te werken en is ze opzoek gegaan naar een alternatieve oplossing. De optie om ergens anders te gaan huren viel al gauw af, schrikbarend hoge huurprijzen, zeer kleine ruimtes en net niet de ideale locatie. ‘Is een praktijkruimte aan huis eventueel een optie?’, vroeg haar stiefvader. Dat zet Stefanie aan het denken, en zo begon haar online zoektocht.

praktijkruimte
praktijkruimte
praktijkruimte

De juiste oplossing!

Jahoor, de eerste hit op Google was raak! OPUS – home office pods kwam direct naar boven en dat was precies de stijl waar ze van gecharmeerd is. Op 24 augustus vroeg ze een offerte aan en kwam ze in contact met eigenaar Thomas van der Biezen. ‘Er was direct een klik! Ik kreeg Thomas aan de telefoon en hij communiceert duidelijk en de werkwijze van OPUS – home office pods sprak mij heel erg aan.’, aldus Stefanie. Zonder te komen kijken in de productiehal selecteert ze de gewenste opties, zoals: een keukentje met bovenkastjes en boiler, een Climate Control Systeem en een grote raampartij. 

praktijkruimte
praktijkruimte

Hoe is het nu met Stefanie en haar praktijkruimte aan huis

80 dagen na het ondertekenen van de offerte stond de praktijkruimte aan huis in de tuin. Een dag later kwamen de eerste klanten al langs! Er komen enkel positieve reacties haar kant op. Zelf kan Stefanie geen nadelen van haar keuze voor een praktijkruimte aan huis opnoemen. ‘Ik ervaar enkel voordelen aan een praktijkruimte aan huis. Geen reistijd meer, met 3 kinderen kan ik veel thuis zijn en tussendoor huishouden doen is voor mij dé ideale balans. Doordat mijn klanten achterom komen heb ik toch de privacy maar werk ik wel dichtbij.’. Op de vraag of ze het andere ondernemers zou aanraden, zegt ze volmondig ‘Ja! Ik begrijp niet dat andere ondernemers hier niet voor kiezen’.

Ben je als ondernemer ook op zoek naar een geschikte praktijkruimte of zakelijke ruimte? Wij kunnen je helpen! Bekijk deze pagina eens over een praktijkruimte aan huis. Of start maak gebruik van onze 3D configurator om je praktijkruimte zelf samen te stellen en direct een realistisch beeld te krijgen van het uiteindelijke resultaat.

Meer informatie over de pods?
Ontvang prijsindicatie
Bekijk de pods in het echt