Home / Projecten / Tuinkantoor met berging in Rijswijk

Multifunctioneel tuinkantoor met berging

Voor dit project moesten wij en onze vaste transportpartner alles uit de kast halen om de pod in deze prachtige tuin in Rijswijk te plaatsen. Vanuit een zeer smal straatje werd de pod ruim 50 meter diep deze stadstuin in geplaatst. Omdat onze klant al vergevorderd was met de tuin en de aanleg van het aangrenzende terras kwam de plaatsing daarnaast ook nog eens erg precies. Op wat beschadige latten na, die we uiteraard direct vervangen hebben, is ook deze plaatsing vlekkeloos verlopen en zijn wij – en onze klanten – uiteraard super trots op dit prachtige tuinkantoor in minstens zo mooie tuin.

Dit tuinkantoor is voorzien van openslaande tuindeuren, een dakraam en geïntegreerde berging voor de opslag van wat tuinspullen. Op het dak ligt daarnaast nog een groen sedum dak voor zowel warmte- als geluidsisolatie en ter bevordering van de biodiversiteit.

Naast thuiskantoor dient dit tuinkantoor ook als extra tuinkamer en met de openslaande tuindeuren creëer je een mooie en natuurlijke verbinding met het aangrenzende terras. Door slim gebruik te maken van een uitklapbare tafel wordt de ruimte in deze 5 x 3,30 pod het meest optimaal benut.

"Wij zijn heel erg tevreden met de vlotte en klantgerichte communicatie vanuit OPUS pod. Ze hebben dit traject gewoon heel goed begeleidt. Wij zijn tevreden klanten!" Michael, Rijswijk
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer