Home / Blog / OPUS pod in de media over thuiswerken

De corona-crisis heeft een enorme impact op veel vlakken, één daarvan is de plek waar we werken. Nu we alweer een jaar vanuit huis werken is er veel aandacht in de media over thuiswerken en de oplossing die wij thuiswerkers bieden om met focus te blijven werken: het tuinkantoor. OPUS pod bij SBS6 – Hart van…

De corona-crisis heeft een enorme impact op veel vlakken, één daarvan is de plek waar we werken. Nu we alweer een jaar vanuit huis werken is er veel aandacht in de media over thuiswerken en de oplossing die wij thuiswerkers bieden om met focus te blijven werkenhet tuinkantoor.

OPUS pod bij SBS6 – Hart van Nederland

Thuiswerken kent voor ieder zijn uitdagingen. SBS 6 filmde ons tuinkantoor om Nederland te laten zien hoe thuiswerken er ook uit kan zien: je eigen kantoor in de tuin, minder afleiding en door het moderne design ook nog eens stijlvol. Het oog wil immers ook wat.

Artikel in het Brabants Dagblad

Wij zijn een Brabants bedrijf en onze pods worden gemaakt in onze productiehal in Nistelrode, vlakbij Oss. Reden genoeg voor het Brabants Dagblad om een journalist en cameraman langs te sturen voor een artikel over de woon-werk trend van 2021: het tuinkantoor.

“Werken in de tuin, maar dan zonder de groene vingers: is een tuinkantoor de oplossing voor thuiswerkers?”
Roel Kuilder, Brabants Dagblad

Een gesprek met één van de oprichters van OPUS pod op NPO radio over thuiswerken in een tuinkantoor

Bijna een jaar gelden is er dringend uitgeroepen dat iedereen zoveel mogelijk thuis moest gaan werken en niet iedereen heeft daar een ideale werkplek voor. Roy van Damme kwam samen met twee companions met een oplossing, een kantoor in je eigen tuin, ook wel de OPUS pod.

Heb jij genoeg plaatjes, filmpjes en verhalen gehoord en wil jij de OPUS pod eens komen bezichtigen? Dat kan via deze link. Wij nodigen je graag uit om te ervaren hoe thuiswerken er voor jou uit kan komen te zien en bespreken graag met jou de mogelijkheden. Haal het maximale uit thuiswerken met een OPUS pod!

Meer informatie over de pods?
Ontvang prijsindicatie
Bekijk de pods in het echt