Home / Blog / Nieuw: Tuinkantoor met overkapping

Wij zijn verheugd om de lancering van ons nieuwste product aan te kondigen: een tuinkantoor met geïntegreerde overkapping.

Omdat onze tuinkantoren met geïntegreerde berging al jarenlang erg in de smaak vallen, zijn wij zeer verheugd om de lancering van ons nieuwste product aan te kondigen: een tuinkantoor met geïntegreerde overkapping. Dit innovatieve ontwerp combineert de functionaliteit van een thuiswerkplek met de ontspanning van een overkapping, waardoor onze klanten kunnen genieten van het beste van twee werelden. Deze unieke toevoeging aan ons assortiment biedt een ideale oplossing voor iedereen die een comfortabele, stijlvolle en tevens praktisch en multifunctionele buitenruimte wil creëren. Met een tuinkantoor met overkapping van OPUS pod geniet je jaarrond binnen én buiten van je tuin.

Mogelijkheden tuinkantoor met overkapping

Het toevoegen van een overkapping aan je OPUS pod is mogelijk bij een afmeting vanaf 6 meter. Het is mogelijk om zelf de verdeling tussen tuinkantoor/kamer en de overkapping te bepalen. Het gehele buitenverblijf (kamer + overkapping) wordt opgebouwd op een stalen vloerconstructie om kwaliteit te borgen voor jarenlang plezierig gebruik. Ook de tuinkantoren met overkapping worden volledig prefab gebouwd in onze eigen productiefabriek in Nistelrode en in 1 dag geplaatst bij jou in de tuin.

Standaard voorzien we de overkapping van hardhouten bankirai vlonderplanken en mooie upside down spots op de wand voor extra sfeer gedurende de avond. Optioneel kunnen wij de doorgang tussen de tuinkamer/tuinkantoor en de overkapping voorzien van een deur, enkele schuifpui of dubbele openslaande deuren.

Ben je benieuwd en geïnteresseerd geraakt in onze oplossing voor een tuinkantoor met overkapping? Neem dan eens contact met ons op of vraag een offerte aan via onze 3D configurator. De overkapping kun je nog niet terugvinden in onze 3D modules, we raden daarom aan om een reguliere pod samen te stellen en bij de opmerkingen aan te geven dat je deze wilt voorzien van een overkapping.

Over OPUS pod

Wij zijn een toonaangevende leverancier van hoogwaardige, op maat gemaakte tuinkantoren. Met een focus op innovatie, design en klanttevredenheid, streven wij ernaar om unieke producten te creëren die inspelen op de behoeften van de moderne thuiswerker. Al onze producten worden in Nederland ontworpen en geproduceerd, met een sterke toewijding aan duurzaamheid en vakmanschap.

Voor meer informatie, bekijk onze diverse projecten, modellen of neem contact op via info@opuspod.nl.

Meer informatie over de pods?
Ontvang prijsindicatie
Bekijk de pods in het echt