Home / Blog / Een OPUS pod tuinkantoor op maat

Heb je interesse in een tuinkantoor, maar heb je liever een andere maatvoering of speciale wensen? Zou je graag een tuinkantoor laten bouwen die daarop aangepast is? Dan hebben wij voor jou goed nieuws! Wij gaan namelijk graag voor je aan de slag om van een OPUS pod een tuinkantoor op maat te maken. Naast…

Heb je interesse in een tuinkantoor, maar heb je liever een andere maatvoering of speciale wensen? Zou je graag een tuinkantoor laten bouwen die daarop aangepast is? Dan hebben wij voor jou goed nieuws! Wij gaan namelijk graag voor je aan de slag om van een OPUS pod een tuinkantoor op maat te maken. Naast een andere maatvoering kunnen wij jou bijvoorbeeld ook voorzien van andere oplossingen voor specifieke wensen. Niks is te gek. Zo hebben we recentelijk bij de levering van een pod óók een bestaand tuinhuisje van hetzelfde duurzame hout voorzien. Wij helpen jou graag verder door maatwerk te bieden, helemaal afgestemd op jouw wensen. Wij wringen ons met alle plezier ook in die ene bocht om precies dat te realiseren waar jij als thuiswerker behoefte aan hebt.

Een tuinkantoor op maat met verschillende extra opties

Naast maatwerk op het gebied van maatvoering, helpen we je ook graag verder met specifieke wensen omtrent opties. Jij vraagt, wij bouwen. We hebben al veel verzoeken voorbij zien komen, we delen hierbij wat opties en mogelijkheden ter inspiratie:

  • Extra lichtinval via een dakraam
  • De wanden verven in een sfeervol kleurtje
  • Het voorportaaltje inkorten voor meer binnenruimte
  • Kozijnen voorzien van een draaikiepraam
  • Plaatsing van melkglas in plaats van standaard glas

Wij helpen jou dus graag door maatwerk te bieden. Wil je de plekken van elektra aanpassen? Geen probleem, doen we kosteloos voor je. Ook kun je naar wens stroom en lichtpunten toevoegen of weghalen. Onze pod is standaard voorzien van een loopdeur, maar we bieden veel opties met de deur: enkele schuifpui, dubbele schuifpui, openslaande tuindeuren en zelfs een harmonica schuifpui. Ook zijn extra ramen mogelijk of bijvoorbeeld een kant met volledig glas. Kortom, wij helpen jou en denken graag met je mee in de zoektocht naar een tuinkantoor op maat afgestemd op jouw wensen.

Een OPUS pod tuinkantoor op maat in jouw gewenste maatvoering

We bieden OPUS pod aan in een aantal standaard formaten, maar je kunt altijd een design op maat laten maken. Jij bepaalt bijvoorbeeld ook waar je precies gaat zitten werken in jouw gave, splinternieuwe tuinkantoor. Wil je toch liever een tuinkantoor van 3,70 meter breedte in plaats van 4 meter? Dat kan, geen probleem. Geef je wensen aan ons door, dan gaan we samen kijken naar oplossingen.

Ben je toch benieuwd naar de standaard maten? Bekijk dan eens ons model Alpha en Beta. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan snel ons portfolio met een aantal toonaangevende plaatsingen.

Alles voor het verhogen van jouw focus en productiviteit

Want waar gaat het nu precies om bij thuiswerken, toch? Het gaat in de eerste plaats natuurlijk om productiviteit, om zo efficiënt mogelijk te werken zodat jouw werk projecten volgens planning kunnen worden afgerond. Maar daar heb je wel een basis voor nodig: een prettige werkplek die perfect is ingericht om dat mogelijk te maken. Net zoals je op je werk van je leidinggevende mag verwachten dat hij een werkplek voor je regelt, die is voorzien van alle faciliteiten. Met een OPUS pod tuinkantoor gun jij jezelf een prettige werkplek. Is de pod helemaal ingericht naar jouw wensen? Dan ga jij je helemaal in je element voelen en vliegt je focus en productiviteit omhoog. Vanuit hier ontstaan immers de beste werkprestaties. Een tuinkantoor, eventueel op maat, is voor het verhogen van jouw focus en productiviteit tijdens het thuiswerken dé oplossing!

Afwijkende maten en meer zicht op je tuin

Door onze ruime ervaring met tuinkantoren kennen we de wensen van onze doelgroep. En dus weten we ook welke maten tuinkantoren het meest in trek zijn. Daarom hebben we het jou makkelijk gemaakt: je kiest eenvoudig tussen verschillende standaardmaten. Maar wil je daar van afwijken? Geen probleem. Wij maken exact die maat tuinoffice die jij wenst, en die mooi in jouw tuin past. Wil je daar advies over? We helpen je graag, ook met het bepalen van de beste plek voor jouw aanstaande tuinkantoor.

Wil je tijdens je werkuren net iets meer naar buiten kunnen kijken? Geen probleem: we maken een extra raam voor je. De plantenbak mag je er zelf voor hangen. Zo wordt jouw tuinkantoor op maat ook nog eens een knusse verblijfsplek. Ook lekker om af en toe eens lekker weg te dromen, om daarna weer met nieuwe inspiratie verder te gaan met jouw werkzaamheden.

Interesse in een tuinkantoor op maat?

Zo zie je maar: er is meer dan één reden om te kiezen voor een tuinkantoor op maat. Je krijgt namelijk exact die tuinoffice die bij al jouw eisen en wensen past. Je zal zien dat het je werkplezier enorm zal verhogen. Op onze portfolio pagina krijg je een heel aardig idee van de mogelijkheden, en hoe zo’n tuinkantoor op maat er in de praktijk uit ziet. Kies jij dus voor wat je echt wil en wil je graag weten wat jouw tuinkantoor op maat gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je advies over bepaalde aanpassingen op de standaard tuinkantoren? Wij gaan graag met je in gesprek. Door onze brede klantenkring kunnen we in overleg met jou goed bepalen wat de beste thuiswerken oplossing is voor jou. We hopen dat de boodschap duidelijk is: eigenlijk is alles bespreekbaar, wij gaan graag aan de slag om voor jou een plek te creëren waar je je fijn voelt. Goed werk begint immers met een fijne werkplek.

Je kunt ook vrijblijvend een afspraak maken om een OPUS pod te komen bekijken in onze productiehal.

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer